Yurtdışı Eğitim Pasaport İşlemleri

Yurtdışı Eğitim PasaportYurtdışı eğitim seçeneklerinden birine başvurabilmeniz için, en az 6 ay geçerli bir pasaportunuz olmalıdır.
Buraya tıklayarak pasaport işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Posted in Genel

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir